top of page

Lauw-warme salade met prei, courgette, zwarte linzen en feta

Ingrediënten: 1 courgette 1 prei 1 ui 2 teentjes knoflook 2 handen zwarte linzen 3 (kastanje) champignons of 1 hand gedroogde shi-takes half blok feta peper en zout snufje oregano 1 eetlepel olijfolie of kokosolie Bereiden: Zet de linzen op het vuur (1 deel linzen op 2 delen water) en kook ze 20 à 30 minuten met een beetje zout. Gebruik je gedroogde paddestoelen, doe ze in een kommetje warm water en wel ze 15 minuten. Snij de knoflook, de prei, de ui, de knoflook en eventueel de champignons fijn. Bak alles in een beetje olijfolie of kokosolie. Meng de linzen erdoor als ze klaar zijn en laat alles even afkoelen. Snij de feta in blokjes en doe dit erdoor. Afmaken met een beetje zout , peper en oregano. Smullen maar! Heerlijk als warme maaltijdsalade voor de lunch of als bijgerecht bij het avondeten of bijvoorbeeld bij een kom soep tussen de middag.

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente Berichten
Archief
Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page