top of page

Broccoliquiche

Ingredienten 1 stronk broccoli 4 eieren 150 gram geraspte belegen kaas 1 eetelepel oregano 1 eetelepel bouillon van het Blauwe Huis 1 theelepel zout 2 theelepels versgemalen zwarte peper 6 plakjes bladerdeeg beetje olie of boter om in te vetten Bereiden Haal de bladerdeeg uit de vriezer, spreid de plakjes uit en laat deze ontdooien. Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Snij ondertussen de broccoli in stronkjes en de steel in plakjes. Als het water kookt voeg je de broccoli toe en laat je deze doorkoken tot de broccoli goed gaar is. Ondertussen meng je in een kom de geraspte kaas, de eieren, de bouillon, de oregano, de peper en de zout en bekleed je een ingevette bakvorm met bladerdeeg. Je kunt één plakje overlaten om de quiche mee te versieren. Wanneer de broccoli gaar is meng je deze door het kaas-ei mengsel heen, dat je vervolgens in de taartvorm giet. Bak in een voorverwarmde oven in 35 tot 50 op 200 graden gaar.

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente Berichten
Archief
Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page