top of page

Frisse waterkerssalade met zachte geitenkaas en geroosterde pijnboompitjes


Een heerlijke frisse salade met een beetje pit van de waterkers. Ingrediënten 2 volle handen verse waterkers 5 cm van een komkommer 1 frisse appel 25-30 gram zachte geitenkaas 1 eetlepel hennepzaadjes 2 eetlepels pijnboompitjes 1 eetlepel extra vierge olijfolie 1 eetlepel appelazijn ½ theelepel zout 2-3 draaien van de pepermolen Bereiden Was indien nodig de waterkers en haal de taaie stengels eruit. Doe de waterkers in een diep bord of een kleine schaal. Giet de olijfolie en appelazijn eroverheen en ook de zout en peper. Snij de komkommer in kleine blokjes en verspreid die over de waterkers. Snij de appel in kleine stukjes en verspreid die ook eroverheen. Verkruimel de zachte geitenkaas eroverheen. Strooi de hennepzaadjes eroverheen. Rooster de pijnboompitjes op laag vuur totdat ze lichtbruin verkleuren. Verspreid de pijnboompitjes eroverheen. Heerlijk als bijgerecht of voor één persoon als maaltijdsalade 😊 Bon apetit

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente Berichten
Archief
Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page