top of page

Wortelhummus met walnoot en Wild Orange

Ingrediënten: 2 middelgrote wortels flinke scheut amandelolie (olijfolie kan ook) 1 klein teentje knoflook, fijngesneden sap van ½ geperste sinaasappel scheutje citroensap Handvol walnoten 1,5 eetlepel tahin 2 à 3 druppels Wild Orange olie snuf zout en snufje peper Bereiden: Snij de wortels in stukjes en doe ze in de keukenmachine. Voeg alle andere ingrediënten toe, en meng alles tot een fijne humus. Even proeven en eventueel naar smaak nog een van de ingrediënten extra toevoegen. Heerlijk op een stokbroodje, een rijstwafel, met schijfjes komkommer, op toast of gewoon zo! [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente Berichten
Archief
Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page