top of page

Frittata van melde en broccoli


Bordje pasta pesto met salade en heerlijke glutenvrije frittata van melde en broccoli Frittata Ingrendiënten

1 broccoli 500 gram melde scheutje citroensoep 400 ml water

200 gram kikkererwtenmeel snufje zout

snufje peper snufje (met de vijzel fijngemalen) karwijzaad

flinke scheut olijfolie Bereiden

Was de melde en pluk, als de stengel al vrij dik is, de blaadjes van de stengel. Snij de broccoli in grove stukken, de stengel kan ook. Hak de broccoli en melde samen fijn in de keukenmachine. Meng in een maatbeker of een kom het kikkererwtenmeel met water, citroensap, olijfolie, peper, zout en karwij tot een glad papje, iets dikker dan pannenkoekenbeslag. Meng dit in een kom samen met de fijngemalen broccoli en melde. Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakvorm en bak in een voorverwarmde oven op 200 graden in ongeveer 35 minuten gaar. Heerlijk dus bij een bordje pasta pesto en frisse groene salade :) I love springtime :) although right now it's actually pretty much summer....

Melde, soms in het groen, soms groen met paars, zoals deze, of diep bordeaux rood.

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente Berichten
Archief
Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page